תכנון חתונה זהו עסק מפרך, צריך למצוא אולם טוב, אוכל טוב, תקליטן שלא ישאיר את האורחים אדישים, שמלה לכלה, חליפה לחתן ואטרקציות להפקת אירועים (לדוגמא, קייטרינג, זיקוקים, כנריות, מתופפים ועוד דברים רבים).
חליפת החתן ושמלת הכלה אלו דברים חשובים ביותר שכן, הערב הזה הוא כולו שלהם. לכן, בחירת החליפה והשמלות כלה אורכת זמן רב, כוללת מדידות רבות והתאמה לגוף, לעיתים אף הכלה לוקחת שתי שמלות- אחת לאירוע החופה והמעבר בין היות הכלה רווקה להיותה נשואה ולאחר החופה, מחליפה הכלה את שמלתה ולובשת שמלה אחרת המתאימה לריקודים ולהתרעות עם האורחים. מיותר לציין כי שתי השמלות הינם מותאמות בקפידה ושנהן מיוחדות שכן זהו יומה המיוחד של הכלה.
בשנים האחרונות, ניתן לראות יותר ויותר חתנים אשר גם מתאימים לעצמם לבוש כפול- אחד לרגע החופה והקידושין (חליפה מהודרת) ובשלב הריקודים מוריד החתן את החלק העליון של חליפתו ומציג לכל האורחים חולצה מודפסת עם כיתוב הומוריסטי (לרוב) או כזאת המציגה תמונה שלו ושל אשתו. חולצה זאת אמנם פשוטה למראית עין, אך עדיין מראה לכל האורחים כי אותו אדם הוא החתן ובכך הוא חש יותר בנוח בשלב הריקודים אך עדיין נבדל משאר האורחים בעצם היותו החתן.
ניתן למצוא הדפסות על חולצות רבים כגון: "אני פה בגלל אשתי", "נשוי, פספסת", "GAMROVER", "היפה בלבן זו אשתי" ועוד דוגמאות רבות. הדרך הטובה לבחירת הכיתוב לפני שעושים את ה- הדפסה על חולצה היא תמיד להתייעץ קודם כל עם האישה המיועדת מפני שאף אחד לא רוצה את המריבה הראשונה עם אשתו, דווקא בליל הכלולות שלהם. כך ניתן להגיע לחולצה מודפסת יפה ומקורית שתשעשע את האורחים מצד אחד ומצד שני, החתן יישאר חתן אל אף שכבר אינו בחליפתו המהודרת.
בבחירת החולצה חשוב לבחור חולצה שהיא "נושמת" ונוחה, עדיף למדוד אותה קודם כל על הגוף ולוודא שאכן יהיה ניתן להתנועע עם החולצה בנוחות וביעילות וכמובן להתחשב בעונת השנה ולהתאים חולצה קצרה או ארוכה בהתאם למזג האוויר.
קשה לפספס את אותן חולצות מודפסות לחתן עם איורים והדפסים מצחיקים, שלובשים החתנים ביום חגם. החולצות הללו הפכו לפופולאריות מאד והן הזדמנות "להקליל" את החגיגה וגם לשמח את החתן ואת הכלה. החולצות הללו יכולות לכלול הדפסות מסוגים שונים על פי בחירה ו"על הדרך" הן גם מזכרת מושלמת מיום נפלא. חשוב להקפיד על איכות הדפסה גבוהה, על חולצה נוחה ועל מחירים הוגנים.